Bursa Grupa Exploratorilor

Gradinita Romano-Finlandeza Medias > Stiri > Stiri > Bursa Grupa Exploratorilor

Bursa Grupa Exploratorilor

Proiectul Gradinita Finlandeza din Medias a fost initiat cu dorinta de a produce o schimbare pozitiva reala in comunitatea noastra, prin modul in care educam persoanele care fac parte din ea, incepand cu primii ani de viata.

Consideram ca educatia trebuie sa fie calitativa, echitabila si accesibila tuturor, din pacate realitatea este cu totul alta. De aceea, facem atat cat sta in puterile noastre pentru a re-echilibra balanta si oferim un loc cu bursa la Grupa Exploratorilor (3,5 – 5 ani) la Gradinita Romano – Finlandeza Medias.

Concursul de dosare se va desfasura in perioada 01.02.2018 – 01.03.2017 si vizeaza copii cu varsta intre 3,5 ani si 5 ani din familii al caror venit net lunar nu depaseste suma de 2500 de lei.

Concursul de dosare va fi urmat de unul sau mai multe interviuri cu familia/familiie selectate. Procesul de selectie va fi condus de Consiliul Administrativ al gradinitei,  Comitetul Parintilor si reprezentati ai societatii civile cu care ne aflam il colaborare.
Dosarele se vor depune la sediul Gradinitei Romano – Finalndeze Medias din str. Nicolae Iorga nr. 6 Medias pana la data de 15.02.2018.

Dosarul trebuie sa contina:
1. Copii acte de identitate parinti
2. Copie certificat de nastere al copilului
3. Scrisoare de intentie care sa trebuie sa raspunda la urmatoarele intrebari:
1. CARE ESTE POVESTEA FAMILIEI VOASTRE? Cateva cuvinte de descriere despre fiecare membru: mama, tata, frati/surori, bunici, alte rude apropiate cu care aveti relatii apropiate.
2. CINE ESTE COPILUL PE CARE DORITI SA IL INSCRIETI IN GRADINITA NOASTRA? Cum se numeste, varsta, care sunt activitatile preferate, ce caracter are, merge/nu merge la gradinita etc.
3. DE CE VA DORITI SA IL INSCRIETI LA NOI IN GRADINITA?
4. DE CE ISI DORESTE COPILUL DVS. SA VINA LA NOI LA GRADINITA?
5. CE CUNOSTINTE AVETI LEGAT DE GRADINITA NOASTRA?
4. Cateva fotografii de familie si individuale cu copilul pe care doriti sa il inscrieti
5. Cel putin o scrisoare de recomandare a familiei din partea unor prieteni/vecini/colegi

Pentru mai multe detalii despre acest proiect asteptam sa ne contactati la adresa de email contact@gradinitafinlandeza.ro sau la telefon 0745598141

Va asteptam cu sufletul deschis 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *