Lansare de carte – „Ascultă-ți copilul” la Mediaș

Gradinita Romano-Finlandeza Medias > Stiri > Stiri > Lansare de carte – „Ascultă-ți copilul” la Mediaș

Lansare de carte – „Ascultă-ți copilul” la Mediaș

Grădinița Finlandeză Mediaș vă invită la lansarea cărții „Ascultă-ți copilul” scrisă de Patty Wipfler și Tosha Shore, în data de 6 Iunie 2018, de la ora 17:00.

Cartea „Ascultă-ți copilul” s-a bucurat de un mare interes în toată țara încă dinainte de a fi tradusă în limba română. Este o carte care a ajutat mulți părinți din lumea întreagă în a construi relații mai apropiate și mai calde cu copiii lor și cu propria persoană. Filosofia Hand in Hand Parenting are ca focus central starea emoțională a părintelui și a copilului oferind soluții eficiente pentru provocările zilnice care variază de la panica bebelușului când mami face duș, la refuzul unui copil de 12 ani de a merge la culcare mai devreme de ora 10, de la ciondăneli între frați la jalea temelor pentru acasă, de la smiorcăieli la comportamente deranjante și agresive.

„Vă invităm Miercuri, 6 iunie, de la ora 17:00 la Grădinița Finlandeză Mediaș să povestim despre acestă carte atât de mult așteptată și comandată în număr masiv de mamele din orașul nostru. Voi vorbi despre propria mea experiența cu Hand in Hand Parenting și vă voi răspunde în calitate de instructor certificat întrebărilor legate de cele 5 instrumente descrise în carte. Alături de mine o am ca invitată pe Isabela Budusan instructor Hand in Hand Parenting de la Aiud.” – Andreea Marian – fondatoare Grădinița Finladeză Mediaș

Participarea este gratuită și se face pe bază de înscriere la numărul de telefon 0745 598 141 (un sms este suficient). Vă așteptăm cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *