Micul Dresor de Lei – curs de educatie financiara pentru copii

Gradinita Romano-Finlandeza Medias > Stiri > Stiri > Micul Dresor de Lei – curs de educatie financiara pentru copii

Micul Dresor de Lei – curs de educatie financiara pentru copii

Dragi părinți din Mediaș,

Știm cu toții cât de importanți sunt banii în viața noastră. Pe de o parte pentru că sunt necesari traiului nostru de zi cu zi și pe de altă parte pentru că ne putem împlini visele cu ajutorul lor. Ne dorim siguranță financiară și mai ales, ne dorim ca ai noștri copii să învețe bine și să aibă o meserie din care să câștige bine! Ne simțim iritați atunci când ne mai cer încă o jucărie sau încă un lucru nou apărut și știm că acasă cutiile sunt pline și noi abia mai avem loc unde să le depozităm. Poate ne întrebăm în gând ” Oare de ce copilului meu nu îi e de ajuns ? ”. Ne e greu să spunem nu într-un mod asertiv pentru că ne inundă grijile referitoare la viitorul lui, ne e frică poate că dăm greș în a le oferi educația necesară, frustrări absolut normale pe care toți le avem la un moment dat în munca noastră de părinți.

Copilăria e momentul în care îi putem lăsa pe copii să experimenteze ce- nseamnă responsabilitatea, chibzuința și e momentul în care creativitatea e la cote foarte mari. Nu ar fi extraordinar dacă ar putea să fie responsabili, chibzuiți și creativi în acelați timp? Nu ar fi minunat să poată păstra această combinație de caracteristici și în viața adultă? Nu ar fi minunat să intre în maturitate cu aceste calități și abilități deja integrate ca să nu fie nevoiți să le exeprimenteze când ar trebui să le aplice pentru a avea viața pe care și-o dorește?

Cursul ”Micul dresor de Lei” este un curs care pune bazele unei educații financiare sănătoase, care-l face pe copil să-și pună întrebări despre el însuși, despre bani, despre viață. Va învăța ce dă în schimbul banilor, va învăța cum poate să-i obțină, economisească și cum să-i cheltuiască cu chibzuință.

Îi aștept cu bucurie pe copii, în data de 6 iunie, să învețe cum să devină un mici dresori de lei!

Cursul este dezvoltat de Adrian Asoltanie, trainer, speaker și antreprenor și susținut de Isabela Budușan, economist, Educator Parental Hand in Hand Parenting și mamă a 3 copii.

Locația: Gradinita Finlandeza Medias, str. Nicolae Iorga, nr. 6
Ora: 17ºº
Nr. locuri: 30
Grupa de vârstă: 6- 11 ani

Pentru înscriere vă rugam să completați formularul de mai jos. Înscrierea se face prin plata în cont cu mențiunea plată curs, până în data de 4 iunie 2018.

https://docs.google.com/forms/d/1tcrmk6OZzX-WogZzzcC78nrcu7sCQ77WKBIJhmOoqNQ/edit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *