Mioara Marian

Gradinita Romano-Finlandeza Medias > Echipa > Mioara Marian

Mioara Marian

Psiholog

Mioara este absolventa a Facultatii de Psihologie, masteranda in specializarea Psihologie Clinica,  psiholog clinician si psihoterapeut avand specializare in terapie Ericksoniana si hipnoza clinica, psihodiagnostic, psihoterapie individuala si de familie.

A inceput sa studieze din pasiune psihologia, fiind a doua facultate. Experimentand personal beneficiile terapiei s-a decis sa urmeze aceasta profesie. Dorinta ei este de a ajuta oamenii sa gaseasca raspunsuri la intrebari existentiale si in mod special sa ajute copiii si adolescentii care au dificultati si tulburari afective si emotionlale (anxietate, depresie, fobii), tulburari de comportament (agresivitate, conduita antisociala), dificultati legate se somn, dificultati de atentie sau invatare. Din aceasta dorinta se dedica in totalitate orelor la cabinetul particular pe care il detine, dar in acelasi timp se implica in acte de voluntariat care vizeaza copiii din familii defavorizate, copii cu nevoi speciale si copii cu tulburari din spectrul autist.

Mioara povesteste cu drag despre hipnoterapie care imbraca in cazul copiilor forma povestilor, a metaforelor terapeutice comunicate prin basm care transforma psihoterapia copilului si adolescentului intr-un proces de success