Participare la Maratonul International Sibiu

Gradinita Romano-Finlandeza Medias > Stiri > Stiri > Participare la Maratonul International Sibiu

Participare la Maratonul International Sibiu

Sâmbătă 26 Mai 2018 s-a desfasurat cea de-a 7-ea ediție a Maratonului Internațional Sibiu, cu aproape 4.000 de alergători: amatori și profesioniști, adulți și copii, din Sibiu, din țară și din străinătate. Alături de aceștia, mii de susținători au sprijinit alergătorii preferați, iar aproape 400 de voluntari au creat o atmosferă de milioane.

Echipele Școlii Finlandeze Sibiu și echipele Grădiniței Finlandeze Mediaș au alergat alături de dna. ambasador și alți susținători ai proiectului S.E.R.A – sănătatea elevilor răsare aici, proiect pilot care va fi pus în aplicare de Școala Finladeză de la Sibiu.

Dorim să ne exprimăm recunoștința față de membrii celor 3 echipe care au reprezentat Grădinița Finlandeză Mediaș la maraton: Andreea Marian, Cristian Marian, Diana Cotorogea, Casian Popovici, Lucian Bacila, Ina Lupu, Adelina Banea, Lazar Szidonia, Alina Patru, Fogorosi Krizstina, Delia Pop si Calin Hodirnau. De asemenea mulțumim familiilor de la grădinița noastră și prietenilor pentru donațiile prin care ne-au susținut.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *